Bijenzalf header


Bij


Bijenzalf
Marije Samuels
info@bijenzalf.nl

Bestellen 

 
 
Op het bestelformulier kunt u uw keuze maken en vervolgens uw adresgegevens invullen.


Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

U kunt hier de keuze aangeven het pakketje via de post te laten bezorgen, onverzekerd of verzekerd, of het persoonlijk op te halen in Castricum.
 
Het is ook mogelijk uw bestelling telefonisch door te geven. Telnr. 0251-679739 
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op en ontvangt u onze gegevens. De levering zal binnen enkele dagen plaatsvinden nadat wij de volledige betaling hebben ontvangen.
Pakketjes worden op maandag en vrijdag verstuurd.
 
Verzenden
Alle bestellingen worden met de pakketpost van TNT post verstuurd. U kunt uw pakketje op twee manieren laten verzenden; verzekerd of onverzekerd.
Wij willen u er op wijzen dat het risico voor het verzenden van de bestelling bij de klant ligt. We kunnen helaas geen verantwoording dragen voor het zoekraken of voor transportbeschadigingen van pakketjes. Het is daarom aan te raden te kiezen voor verzekerd verzenden, deze biedt een vergoeding wanneer het pakje onverhoopt zoek raakt. Voor wat betreft het wel of niet geleverd zijn gaan we uit van de informatie van de transporteur (TNT-post). U kunt uw pakketje verzekerd laten opsturen binnen Nederland voor Standaard verzendkosten plus €1,75.  Zie tabel hieronder.
 
Bij een bestelling met een totaalbedrag (exclusief verzendkosten) vanaf 40 euro nemen wij een deel van de verzendkosten voor onze rekening. Zie tabel hieronder.
 
We verpakken alle bestellingen zorgvuldig, de potjes worden goed beschermd tegen stoten en/of vallen tijdens het transport. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk (gerecycled/ hergebruikt) opvulmateriaal, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. 
 
Wanneer uw bestelling verzonden is krijgt u hiervan per email een bevestiging.
 
Verzendmogelijkheden Nederland
Standaard versturen  Orders tot 40euro   Orders vanaf 40 euro 
Verzendkosten bij bestelling  €6,95  €5,50*
Extra services
Verzekerd versturen €8,60  €7,60 *
 Het pakketje kan persoonlijk worden afgehaald in Castricum. Contant betalen is dan mogelijk.
 
 * voor wederverkopers geldt een ander tarief, neem hiervoor contact met ons op.
 
N.B. Voor verzenden naar België gelden de huidige tnt tarieven.
 
Testertje
Als u Bijenzalf (Neutraal) of Propoliszalf  liever eerst wilt proberen kunt u contact opnemen voor een proefpotje. Nadien krijgt u bericht met ons rekeningnummer. Zodra het bedrag van €2,50 (incl. verzendkosten) en uw adresgegevens zijn ontvangen zal de levering binnen enkele dagen plaatsvinden.
 
Tevredenheid
Het zou kunnen voorkomen er iets niet naar uw zin is. We zouden het op prijs stellen als u het ons laat weten. We zien dit als een kans om te verbeteren en lossen het graag samen op.
Ook als u geheel tevreden bent horen we dat graag.
Stuur gerust een mail naar info@bijenzalf.nl