Bijenzalf header


Bij


Bijenzalf
Marije Samuels
info@bijenzalf.nl

Bijenzalf Neutraal

Deze zalf is met veel zorg met de hand bereid van pure, zuivere, natuurlijke ingrediënten.
 
Bijenzalf Neutraal is een hele zachte zalf, ze bevat calendulaolie en Jojobaolie. Deze olie is zacht en voedend. Dit maakt Bijenzalf Neutraal geschikt voor elk huidtype, met name de zeer gevoelige en droge huid.
 
De zalf is fijn als dagelijkse verzorging van vooral gezicht en handen, als lippenbalsem, dag- of nachtcrème. Door de natuurlijke zachte basisstoffen is de zalf goed te verdragen op dunne, gevoelige huid als die van baby's en ouderen.
 
Bijenzalf Neutraal kan een fijne verzachtende zalf zijn bij huidproblemen zoals een droge, ruwe huid, eczeem, eeltplekkenen, littekens en kan het genezingsproces bevorderen. Ook voor dieren met huidklachten is deze zalf geschikt, door de neutrale geur en zuivere basisstoffen.
 
Werking
 
De bijenwas laat lucht door, terwijl de huid beschermd wordt. De zalf heeft de eigenschappen van de was, trekt snel diep in de huid, maar trekt niet geheel in waardoor het een fijn beschermend waslaagje vormt. De Calendulaolie in de zalf werkt verzachtend en beschermend en is ontsmettend, schimmeldodend en helend.
Jojobaolie brengt de zuurhuishouding van de huid in evenwicht, dringt snel in de huid. Jojobaolie voedt en verzorgt de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt. Het bevat veel onverzadigde vetzuren, mineralen, vitamine E en een zonnefactor 4.
 
De bijenwas en oliën combineren de goede eigenschappen van het bijenvolk en het plantenrijk. Samen zorgen ze ervoor dat de huid optimaal kan functioneren, heel zacht aanvoelt, maar niet vet en de huid kan ademen.
 
 
 
Ingrediënten
Calendulamaceraat, Olijfolie, Jojobaolie, Bijenwas
Volledig Natuurzuiver
 
 
 
 
Gebruik
 
Twee maal daags of naar behoefte dun aanbrengen op een schone huiden inmasseren. De zalf smeert erg uit, hierdoor heeft u slechts kleine beetjes nodig. Ondersteun de behandeling met goede voeding en voldoende water.
 
Gebruik bij voorkeur een spatel of achterkant van een lepeltje om de zalf uit het potje te nemen i.v.m.hygiëne. De zalf is dan zeker een jaar houdbaar.
 
Testen
Wanneer u Bijenzalf Neutraal liever eerst wilt proberen kunt u een van de markten bezoeken (zie "Verkoopunten"). Hier kunt u de zalf vrijblijvend testen.Ook kunt u contact opnemen voor een proefpotje (€2,50 incl. verzendkosten)