Bijenzalf header


Bij


Bijenzalf
Marije Samuels
info@bijenzalf.nl

De Basisstoffen

Onze huid is ons belangrijkste orgaan. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, zoals beschadigingen en infecties. De huid is zo gebouwd dat ziekteverwekkers er niet gemakkelijk doorheen kunnen. Goede verzorging van de huid is dus heel belangrijk.
 
Dat is in deze tijd niet gemakkelijk. Onze huid staat dagelijks bloot aan allerlei schadelijke, onnatuurlijke stoffen. Als gevolg kan het lichaam uit balans raken. Deze stoffen komen van industrie, verkeer en de gangbare huidverzorgingsproducten.
 
Ook veel zogenaamde natuurproducten bevatten nog veel onnatuurlijke stoffen zoals, glycerine en glycerol, vaseline, paraffine en siliconen- en minerale oliën. Deze stoffen tasten de natuurlijke afweer van de huid aan en de klachten zullen aanhouden.
 
De vetten in Bijenzalf lijken erg op de lichaamseigen vetten. Zij zullen daardoor de huid niet belasten, maar haar optimaal laten functioneren.
 
Onze filosofie is dat een product pas natuurlijk is als er enkel zuivere en natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de aarde, onze leefomgeving, zo min mogelijk belast wordt. Zodoende wordt gestreeft naar een zo efficient mogelijk gebruik van  materiaal en worden de grondstoffen van zo dichtbij mogelijk gehaald. Ook in dit kader waarderen wij het als uw lege potje(s) retour komen op een markt of aan huis.
 
Zo is Bijenzalf een product dat met veel zorg en natuurzuivere ingrediënten is gemaakt.
 
 
Mogelijkheden
Wilt u graag een bepaalde plantaardige basisolie of essentiële olie in de zalf? Neem gerust contact op en onderbouw uw verzoek. Wij zien altijd mogelijkheden.