Bijenzalf header


Bij


Bijenzalf
Marije Samuels
info@bijenzalf.nl

Propoliszalf

Deze zalf is met veel zorg met de hand bereid van pure, zuivere, natuurlijke ingrediënten. 
 
Propoliszalf kan een fijne zalf zijn bij huidproblemen zoals een ontstoken, geïrriteerde huid en bij droge eczeem, (luier-)uitslag, koortslip, kalknagel en voetschimmel en andere schimmelaandoeningen. De propolis in de zalf heeft een ontsmettende werking en stimuleert het eigen herstellende vermogen van het lichaam.
 
De zalf heeft de eigenschappen van de was, trekt snel diep in de huid, maar trekt niet geheel in waardoor het een fijn beschermend waslaagje vormt. De bijenwas laat lucht door terwijl de huid beschermd wordt. De propolis en oliën voegen daar hun goede eigenschappen aan toe zodat de huid kan herstellen terwijl de huid ademt.
 
Propoliszalf bevat 10% propolis. Hierdoor is de zalf donkerbruin van kleur.
De zalf kan in een enkel geval bij hele dunne of een kapotte huid te geconcentreed zijn. De zalf kan dan een beetje prikken of een branderig gevoel geven.
Voor een minder geconcentreerde zalf is Propoliszalf goed te mengen met Bijenzalf of Bijenzalf Neutraal. 
Zo kunt u de voor uw huid juiste concentratie mengen en de concentratie naar behoefte verhogen.
 
 
Ingrediënten
Calendulamaceraat, Olijfolie, Jojobaolie, Bijenwas, Propolisextract 10%.
Volledig Natuurzuiver
 
Niet aanbevolen bij allergie voor boomhars.
Koel (kan buiten de koelkast) en droog bewaren.
 
 
 
 
 

Gebruik

Twee maal daags of naar behoefde dun aanbrengen op een schone huid en inmasseren. Bij wondjes of ontstoken plekjes kan de Propoliszalf worden aangebracht op een gaasje of pleister. Ondersteun de behandeling met goede voeding en voldoende water.
 
Bij ernstige huidklachten is het altijd raadzaam een arts te raadplegen. De klachten kunnen vele oorzaken hebben. Deze kunnen dan samen met de arts achterhaalt worden. Ondertussen kan de zalf de klachten wellicht verminderen en verlichten.
 
Bij het eerste gebruik een klein beetje testen op de hand of binnenkant van de pols. 
Propoliszalf kan vlekken op uw kleding achterlaten. Was in dit geval uw textiel op 90 oC. Op hoge temperatuur verdwijnen de vlekken over het algemeen goed. Met alcohol deppen kan ook.
 
Testen
Wanneer u Propoliszalf liever eerst wilt proberen kunt u een van de markten bezoeken (zie "Verkoopunten"). Hier kunt u de zalf vrijblijvend testen.
Ook kunt u contact opnemen voor een proefpotje (€2,50 incl. verzendkosten)